Actueel

Webinar op 4 november

Woensdagavond 4 november  van 19.30 tot ongeveer 21.00 uur organiseren we een webinar. Als jij interesse hebt om op een laagdrempelige manier iets te betekenen voor de mensen in je wijk, ben je van harte welkom. De avond is ook bedoeld voor bestaande Houses Of Love. Tijdens de webinar hoor je wat het inhoudt om mee te doen met Houses Of Love. Ook vertellen we je van alles over de plannen die we hebben. Er is voldoende ruimte om vragen te stellen. Meld je hier aan.

God baant nieuwe wegen

“Ik geloof dat God de christenen wil terugbrengen naar de basis, het samenkomen in de kleine settings zoals dat in de eerste kerk in Handelingen ook gebeurde", vertelt Carin van Essen in een interview met Revive. Ze ziet dat met de komst van corona een nieuwe tijd is aangebroken: “God baant nieuwe wegen”. Lees hier het inspirerende artikel.

Een gemeente van kringen?

Door dominee Frans van Velzen

Hoe zou het zijn om dit om te keren? Om niet een gemeente-met-kringen te zijn, maar een gemeente-van-kringen-met-een-centrale-dienst? Voel je dat het zwaartepunt zo anders komt te liggen? Ik besef dat dat veel meer vergt van ons als gelovigen. Je kunt niet meer alleen achteroverleunen in de kerk en bepalen wat jij ervan vindt. Maar je neemt je verantwoordelijkheid om je huis en je hart open te stellen. Om in alle kwetsbaarheid gasten voor te gaan als leerlingen van Jezus. In de hoop dat zij ook zijn leerlingen worden, dat ze daarin groeien.

Lees verder

Overig nieuws