Mooie ontmoetingen in je eigen wijk

Ken je nog die tijd waarin bij veel huizen een touwtje uit de brievenbus hing? Iedereen kon bij wijze van spreken bij zo'n huis even naar binnen lopen om een kopje koffie te halen. Die touwtjes zijn er niet meer, maar Houses Of Love is er wel.

Houses Of Love is een beweging van mensen die gedreven door Gods liefde de deur van hun huis openzetten. Je kunt er terecht voor een goed gesprek, wat warmte en gezelligheid en om samen te geloven.

Samen geloven

Je kunt straks in onze huisagenda diverse soorten huisbijeenkomsten terugvinden, zoals huiskringen, gebedsavonden en (tijdelijke) huiskerken. Dat zijn momenten die bedoeld zijn om met elkaar te praten over het geloof, elkaar te bemoedigen, vragen te stellen, te bidden en uit de bijbel te lezen.

Je bent van harte welkom om aan te schuiven, bijvoorbeeld als je:

 • graag met anderen in je straat of wijk je geloof wilt beleven
 • de drempel van een kerk te hoog vindt
 • vanwege praktische redenen niet naar een kerk kunt gaan, 
 • of nieuwsgierig bent naar wat geloven inhoudt

Hou onze huisagenda in de gaten en meld je gerust aan.

Warmte en gezelligheid

We vinden het belangijk om elkaar beter te leren kennen. Daarom organiseren we regelmatig gezellige ontmoetingsmomenten.

Denk hierbij aan:

 • Met elkaar eten
 • Gezellige borrel
 • Spelletjesavond
 • Koffieochtend
 • Theemiddag
 • Mannenavond
 • Creatieve middag

Iedereen is welkom, wie je ook bent, wat je leeftijd ook is en in welke situatie je ook zit. Er zijn geen kosten aan verbonden. Neem gerust ook iemand mee!

Kijk in onze huisagenda om te zien waar er binnenkort iets bij jou in de buurt georganiseerd wordt.

Het aanbod zal mogelijk in deze coronaperiode (veel) minder zijn en als er iets georganiseerd wordt, hou dan wel rekening met de RIVM-richtlijnen. Dus meld je alleen aan als je niet hoest, verkouden bent of koorts hebt.

Een luisterend oor

Zit je in een lastige situatie en heb je hulp nodig? Wil je graag met iemand praten omdat je er zelf niet uitkomt? We bieden geen professionele zorg, maar kunnen je wel op een laagdrempelige manier ondersteunen. Bel hiervoor naar 033 469 90 98. Dat kan ook in het weekend. Als we je kunnen helpen, dan zoeken we een House Of Love bij jou in de buurt dat die steun kan bieden. Kunnen we de hulp niet bieden, dan verwijzen we je door naar een instantie die dit wel kan.

Als er bij jou in de wijk een huis is met een House Of Love-bordje naast de deur of hangend uit de brievenbus, mag je daar ook aanbellen. Daar wonen mensen die er graag willen zijn voor de buurt en het fijn vinden je verder te kunnen helpen. Zij kunnen je ook doorverwijzen als ze niets voor je kunnen betekenen.

Meer weten?

Als je nog vragen hebt, ga dan naar onze pagina met veelgestelde vragen.

Heb je zin om mee te doen met je eigen huis?