Welkom bij

Aan de keukentafel

In Almkerk

Hoi, wij zijn Frank en Carine en wonen in het gezellige dorp Almkerk. Ons huis is een plek waar het leven gedeeld mag worden en dat doen we ook graag met anderen. Gods liefde voor de wereld staat bij ons centraal. Die liefde willen we niet voor onszelf houden maar graag uitdelen. Daarom zetten wij ons huis open. We zouden het leuk vinden als jij aanschuift bij één van onze geplande activiteiten. Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten aan onze gezellige keukentafel!

Wat kun je verwachten?

Heb je zin in een goed gesprek tijdens een wandeling of onder het genot van een dampend kopje koffie of thee? Behoefte aan een luisterend oor of een bemoediging via gebed? Of gewoon even een gezellig contactmomentje aan onze keukentafel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In onze agenda is te zien wanneer en hoe laat we "open" zijn! Neem gerust een kijkje in deze agenda, wie weet zit er iets voor je bij en zien we jou binnenkort bij ons "Aan de keukentafel". Je bent meer dan welkom!

Huisagenda

Met elkaar wandelen - Donderdag 28 januari van 13:00 uur tot 14:00 uur (iedere twee weken)

Een wandeling door ons mooie dorp Almkerk, in combinatie met een goed gesprek!Zin om langs te komen?

CAPTCHA Image

Hoe werkt het?

Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in. Je gegevens belanden bij het House Of Love dat je gekozen hebt. Er zal zo snel mogelijk contact met je opgenomen worden. Als het nodig is, zullen er adresgegevens met je gedeeld worden.