Welkom bij

Casa de Paz

In Hoogeveen

Hallo, wij zijn Bert & Betty. Samen met onze 2 dochters wonen we in het rustige Drenthe. We houden ervan mensen te ontvangen in ons huis! Om gezellig bij de houtkachel een goed glas wijn te drinken, te praten over het leven. Ook houden we er erg van stil te worden met mooie muziek en samen te ervaren hoe fijn het is dichtbij God te zijn.

Wat kun je verwachten?

Je bent welkom in ons huis! Wekelijks houden we een Jezus Meditatie: een heerlijk stil moment met mooie muziek om tot rust te komen te midden van alle drukte van het leven. Kom tot rust aan de voeten van Jezus, kom je warmen bij de houtkachel, ontvang Zijn liefde, Zijn herstel in de stilte. Misschien is dit iets nieuws voor je..... weet je welkom om samen met ons even niets te hoeven doen, maar te mogen ontvangen van wat God voor je heeft.

Huisagenda

Momenteel staat er niets in de huisagenda.

Zin om langs te komen?

CAPTCHA Image

Hoe werkt het?

Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in. Je gegevens belanden bij het House Of Love dat je gekozen hebt. Er zal zo snel mogelijk contact met je opgenomen worden. Als het nodig is, zullen er adresgegevens met je gedeeld worden.