Welkom bij

City on the hill

In Gouderak

Hallo! :) Wij zijn Roderik (31) en Wendy (26) van Herk en we wonen in Gouderak, een leuk klein dorpje in de Krimpenerwaard. Roderik werkt als brandweerman en Wendy werkt met jongeren. We houden van reizen, wandelen, spelletjes, buiten zijn met een kampvuurtje en warme chocolademelk (of een speciaalbiertje).

Wat kun je verwachten?

We houden van zoete inval en gezelligheid en willen daarom de deur van ons huis openzetten. We willen graag een luisterend oor zijn, ons inzetten tegen eenzaamheid en we geloven als christen dat gastvrijheid het verschil kan maken voor mensen in je omgeving. Voel je welkom, als christen of niet-christen, van tiener tot oudere, voor een kop koffie (eventueel in de tuin), een avondje bij het kampvuur, een bordspelletje, een maaltijd of een wandeling. In onze huisagenda kun je zien waarvoor je je kunt aanmelden. Als je je (of als stel natuurlijk) hebt aangemeld, sluiten we de inschrijving, zodat we ons aan de coronaregels houden. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Huisagenda

Met elkaar eten - Maandag 25 januari van 17:00 uur tot 00:00 uur
Wees welkom om met ons mee te eten! Je kunt komen vanaf 17.00 uur, er is geen eindtijd.

Zin om langs te komen?

CAPTCHA Image

Hoe werkt het?

Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in. Je gegevens belanden bij het House Of Love dat je gekozen hebt. Er zal zo snel mogelijk contact met je opgenomen worden. Als het nodig is, zullen er adresgegevens met je gedeeld worden.