Welkom bij

Huize Haaswijk

In Oegstgeest

Wij zijn Johan en Elza en we wonen nu 2,5 jaar in Oegstgeest. We houden van zingen, spelletjes spelen, buiten actief zijn en (nieuwe) mensen leren kennen. We zijn in verwachting van ons eerste kindje en genieten van deze leuke en spannende nieuwe fase van ons leven.

Wat kun je verwachten?

We hebben een ruim huis en plek genoeg voor gastvrijheid! We vinden het leuk om mensen te ontmoeten en zeker nu met Corona hebben we een lege agenda en zin in een spelletje of kopje koffie /thee. Kom je gezellig langs?

Huisagenda

Met elkaar spellen - Zondag 7 februari van 14:30 uur tot 16:00 uur (iedere twee weken)
Wij houden wel van een spelletje en hebben een spellenkast met veel verschillende soorten spellen. Van tactiek of geluk tot bluf. Tegen het spel of tegen elkaar, kaartspellen, dobbelen of een bordspel, je zegt het maar. Sommige spellen zijn nu eenmaal leuker met meer dan met 2, doe jij gezellig mee?

Samen bidden - Woensdag 10 februari van 09:30 uur tot 10:30 uur (iedere twee weken)
Zullen we samen Gods aanwezigheid zoeken? Samen bidden, danken, stil zijn, een Bijbelgedeelte lezen en luisteren naar een lied. *Gebed is de poort waardoor de kracht van de hemel op aarde terecht komt*

Zin om langs te komen?

CAPTCHA Image

Hoe werkt het?

Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in. Je gegevens belanden bij het House Of Love dat je gekozen hebt. Er zal zo snel mogelijk contact met je opgenomen worden. Als het nodig is, zullen er adresgegevens met je gedeeld worden.