Welkom bij

Pais en Vree

In Roden

Hallo, wij zijn Piet en Piety. Graag willen we ons even voorstellen. Wij zijn in ons leven royaal gezegend met onze kinderen en kleinkinderen. We weten ons gedragen door de liefde van God, we willen Jezus navolgen en genieten van elkaar en van de vele lieve mensen om ons heen. We houden van rust en gezelligheid. Wees welkom in huize Pais en Vree!

Wat kun je verwachten?

We willen ons huis graag openstellen voor gezelligheid, gesprek en kopje koffie of thee. We kunnen ook lekker koken, het is maar dat je het weet .... Met hart voor mensen, willen we graag mensen ontvangen. In de gesprekken kan het gaan over de natuur, geloof, kunst, etc.. Of waar jij het over wil hebben of waarvoor jij eventueel gebed zou willen vragen. Het kan allemaal bij ons. Ook voor de 2-wekelijks wandeling in de natuur kun je bij ons terecht. Kortom, tot gauw ......

Huisagenda

Een bakkie doen? - Maandag 1 februari van 10:00 uur tot 12:00 uur (iedere week)
Wij ontvangen jou met een lekker kopje koffie of thee. En voel je op je gemak bij ons.

Met elkaar wandelen - Donderdag 4 februari van 10:00 uur tot 12:00 uur (iedere twee weken)
Roden is omgeven door mooie bossen, dus als het weer goed gaan we op pad voor een wandeltocht.

Met elkaar eten - Maandag 15 februari van 17:30 uur tot 19:30 uur (iedere maand)
Samen eten is heel leuk en gezellig. We kunnen lekker koken, dus maak snel een afspraak!

Zin om langs te komen?

CAPTCHA Image

Hoe werkt het?

Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in. Je gegevens belanden bij het House Of Love dat je gekozen hebt. Er zal zo snel mogelijk contact met je opgenomen worden. Als het nodig is, zullen er adresgegevens met je gedeeld worden.