Welkom bij

Brood & Leven (BroodEnLeven.nl)

In Zwinderen

He hallo, wij zijn Daniël & Marleen Kroezen. Wij zijn 21 jaar getrouwd en hebben in die 21 jaar veel beleefd. Wij hebben twee kinderen Joost & Romy van 19 & 16 jaar en onze dieren niet vergeten namelijk onze hond Skaska(husky), een poes, een kat en een kip maar die kip blijft wel buiten ;-) Wij wonen in een prachtig klein Drents dorp aan de rand van een natuurgebied. Wij genieten van alle dingen die God ons gegeven heeft en wij nodigen je/jullie graag uit bij ons in huis bij de haard, of buiten in onze tuin of al wandelend door het natuurgebied.

Wat kun je verwachten?

Ons huis staat voor jou open! Heb je behoefte aan een goed gesprek, een 'luisterend oor', wat gezelligheid? Of gezellig samen een spel doen of een heerlijke wandeling in een mooi buitengebied maken? Maar misschien wil je je geloof delen en samen bidden en zingen? Dit kan....... wat jij graag wilt ;-) Bekijk eens onze agenda!

Huisagenda

Met elkaar spellen - Zaterdag 30 januari van 20:00 uur tot 23:00 uur (iedere maand)
Wij hebben een aantal bordspelen en misschien heb jij een leuk spel, neem mee en we hebben een gezellige avond.

Met elkaar eten - Vrijdag 19 februari van 17:00 uur tot 19:00 uur (iedere maand)
Schuif aan en geniet van wat de 'pot schaft' maar is er iets wat je echt niet lust of allergisch voor bent, laat dat ons wel even weten.

Huissamenkomst - Woensdag 24 februari van 10:30 uur tot 13:30 uur (iedere maand)
Wij nodigen je uit onze huisdienst bij te wonen. We sluiten af met een hapje eten vandaar tot 13:30 ;-)

Zin om langs te komen?

CAPTCHA Image

Hoe werkt het?

Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in. Je gegevens belanden bij het House Of Love dat je gekozen hebt. Er zal zo snel mogelijk contact met je opgenomen worden. Als het nodig is, zullen er adresgegevens met je gedeeld worden.