Welkom bij

Wees welkom!

In Emmen

Mijn naam is Ciska en ik woon in Emmen samen met mijn herdershond. We houden van wandelen. Ik geniet dan van de natuur en laat mijn gedachten de vrije loop, de hond rent achter balletjes aan en steekt haar neus graag in graspolletjes. Momenteel werk ik niet buitenshuis, dus ik ben altijd blij met aanloop. Als je bij ons langskomt (gezellig!) en je bent bang voor honden, geef dat dan gerust aan, dan breng ik de hond voor zo lang naar mijn benedenbuurman.

Wat kun je verwachten?

Wees welkom! De deur staat open voor vrouwen, dames, meiden en meisjes van alle leeftijden. Ik wil je graag leren kennen, dus kom vooral eens langs! Gezellig theeleuten, bakkie doen, serieus bijpraten, de krant lezen, bankhangen, alles is ok. Zit je ergens mee en wil je samen bidden of wil je graag dat er voor je wordt gebeden, dan kan dat ook!

Huisagenda

Met elkaar wandelen - Woensdag 3 februari van 15:30 uur tot 17:00 uur (iedere week)
We gaan lekker een uurtje erop uit. Wandelen in het Noordbargerbos, of in het hoogveen bij Weiteveen. Met of zonder hond, zeg het maar!

Zin om langs te komen?

CAPTCHA Image

Hoe werkt het?

Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in. Je gegevens belanden bij het House Of Love dat je gekozen hebt. Er zal zo snel mogelijk contact met je opgenomen worden. Als het nodig is, zullen er adresgegevens met je gedeeld worden.