Een kleurrijke kerst voor iedereen

Advent en kerst thuis vieren

We hebben twee programma's gemaakt waarmee we je alles bieden wat je nodig hebt om thuis drie inspirerende adventsavonden en een heuse kerstviering te organiseren.

Gezellig en inspirerend

  • Voor alle leeftijden
  • Compleet programma voor 3 adventavonden en 1 kerstavond
  • Inclusief duidelijke instructies
  • Ook leuk als je maar één persoon uitnodigt

Wie ga jij uitnodigen?

TIP: Hou één stoel vrij

Wij geven je tips over hoe je iemand uit kunt nodigen. Als je meedoet, krijg je ook toegang tot onze huisagenda. Door jouw advent- en/of kerstviering daarin te zetten, geef je ook anderen de mogelijkheid te komen. Als we dit met z'n allen doen, geven we iedereen kans op een kleurrijke kerst.

Veelgestelde vragen

Zijn er kosten aan verbonden?

De drie adventsprogramma's kosten niets, maar voor het kerstprogramma vragen we je om een gift. Je kunt zelf bepalen hoeveel je geeft.

Welke activiteiten zitten er in de programma's?

We bieden een mix van activiteiten aan, zodat er op iedere avond voor iedere leeftijd iets leuks te doen is. De programma's bieden je ook ruimte om het toepasbaar te maken voor jouw situatie.

Is het vanwege corona wel veilig om thuis mensen te ontvangen?

Op dit moment mag je drie mensen op bezoek krijgen. We weten niet wat in de december de situatie is, maar de signalen zijn positief. De programma's die we aanbieden, hebben we geschikt gemaakt om in het klein te doen. Ook al nodig je maar één persoon uit, dan nog is het leuk om mee te doen.

Zin om mee te doen?