Privacy

Houses Of Love vindt jouw privacy uitermate belangrijk. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit dat jouw persoonlijke gegevens nooit worden gedeeld met derden – behoudens enkele uitzonderingen die we benoemen. Hieronder kun je lezen wat Houses Of Love allemaal doet met informatie die we over jou te weten komen.

Als je vragen hebt, of wilt weten wat Houses Of Love precies van jou bijhoudt, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Als bezoeker van een House Of Love

Tijdens je inschrijving verstrek je ons je naam en je e-mailadres. We hebben je e-mailadres nodig om het contact tussen jou en het House Of Love waar je op bezoek wilt gaan, mogelijk te maken. Ook gebruiken we de gegevens om achteraf te peilen hoe je bezoek is bevallen.

Ook abonneren we je tijdens je inschrijving op onze nieuwsbrief. Deze versturen we niet te vaak per e-mail. Hierin lees je onder andere nieuws over Houses Of Love bij jou in de buurt. Wil je de nieuwsbrief opzeggen, dan kan dat op ieder moment: onderaan in iedere nieuwsbrief tref je uitschrijfinstructies of een uitschrijflink aan.

We bewaren je persoonlijke gegevens totdat je je abonnement op onze nieuwsbrief opzegt.

Als je je huis aanmeldt op Houses Of Love

Gedurende je inschrijving verstrek je persoonlijke gegevens die deel uitmaken van je profiel, waaronder je profielnaam, naam, adres, woonplaats, e-mailadres, telefoonnummer, foto, introductie en kerkelijke gezindte. Je profiel is te zien voor iedereen die Houses Of Love bezoekt, behalve je adres, e-mailadres en telefoonnummer. Die gegevens gebruiken we alleen om de bezoeker een indicatie te geven van de omgeving waarin je huis staat. Er worden dus geen adresgegevens openbaar getoond. Je telefoonnummer en e-mailadres hebben we nodig om persoonlijk met jou te kunnen communiceren.

Gedurende je gratis lidmaatschap heb je toegang tot een beheeromgeving waar je zelf informatie aan je profiel kunt toevoegen, aanpassen of verwijderen, en heb je diverse mogelijkheden de publieke beschikbaarheid te beperken.

Je huis afmelden

Je kunt je huis tijdelijk offline zetten. We bewaren dan je gegevens, maar je huis is niet meer zichtbaar op de website. Zodra je kiest voor uitschrijving, verwijderen we direct alle gegevens.

Onze hostingprovider

Houses Of Love wordt gehost door TransIP. Om hun werk te kunnen doen, heeft TransIP inzage in de gegevens op onze server, inclusief de persoonlijke gegevens die je met ons gedeeld hebt. Informatiebeveiliging is voor TransIP een speerpunt en de provider beschikt dan ook over diverse certificaten op dit gebied, waaronder ISO 27001 en NEN 7510. Houses Of Love heeft met TransIP een verwerkersovereenkomst afgesloten.

Inzage van jouw gegevens door ons team

Houses Of Love-medewerkers kunnen inzage hebben in jouw gegevens, inclusief je betaalgegevens. Dit om (technische) ondersteuning te bieden, klachten af te handelen, en misbruik te bestrijden. Kortom: om jou een veilige website en een goede service te kunnen bieden. Uiteraard werkt ons team onder een strikte geheimhoudingsplicht.

Cookies (en vergelijkbare technologieën)

Houses Of Love maakt gebruik van cookies (en vergelijkbare technieken) zodat je bepaalde gegenvens niet steeds opnieuw hoeft in te vullen. Cookies zijn kleine tekstbestanden met informatie die door ons op jouw device worden opgeslagen, en die bij jouw volgende bezoek weer naar onze server worden verstuurd. Ze zijn onmisbaar voor de werking van Houses Of Love. Zo gebruiken we versleutelde en beveiligde cookies voor een veilig loginsysteem. Daarnaast gebruiken we beveiligde cookies om je een probleemloze en vloeiende surfervaring te kunnen bieden. Ook kunnen we met behulp van cookies zien dat je ons weer bezoekt, en hoe je ons gevonden hebt. Je kunt via je browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar Houses Of Love zal dan niet meer naar behoren werken.

Overige cookies van derden

Soms wordt op Houses Of Love een plaatje of filmpje gedeeld dat afkomstig is van een andere website. Dan kan het zijn dat deze 'derde partij', bijvoorbeeld YouTube, een cookie plaatst. We hebben getracht deze functionaliteit zo privacy-vriendelijk mogelijk te implementeren, maar hebben slechts beperkt controle op het 'cookie-gedrag' van deze sites. Mocht je bezwaar hebben tegen dergelijke cookies, dan bieden veel browsers de mogelijkheid deze cookies te blokkeren.

Wanneer we wél persoonlijke gegevens met anderen delen

In enkele gevallen delen we persoonlijke gegevens met derden. Zo kan Houses Of Love hiertoe verplicht worden, op grond van een wettelijke bepaling of een rechterlijke uitspraak. Meestal gaat het dan om het verstrekken van gegevens aan opsporingsdiensten om een misdrijf te kunnen onderzoeken of vervolgen.

Ook hebben we hierboven organisaties en bedrijven benoemd die diensten aan Houses Of Love leveren en deze gegevens nodig hebben in het kader van hun dienstverlening (zoals onze hostingprovider en boekhouder). Echter, ze krijgen alleen de informatie in te zien die nodig is, en uitsluitend met het doel hun werk goed te kunnen uitvoeren. Indien nodig hebben ze een geheimhoudingsclausule getekend.

Tot slot behouden we ons het recht voor om bepaalde benodigde gegevens te publiceren of met derden te delen indien jijzelf eerst gegevens hebt gepubliceerd of (al dan niet rechtstreeks) contact hebt gezocht met de desbetreffende partij inzake jouw relatie met ons; als je bijvoorbeeld een geschil met ons aanhangig hebt gemaakt bij een consumentenorganisatie, zullen we de informatie verstrekken of publiceren die nodig is om je klacht te kunnen behandelen of weerleggen.

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat je gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

Gegevens opgeslagen buiten de EU

Google is gevestigd in de Verenigde Staten, en het is daarom niet uitgesloten dat de hierboven genoemde gegevens die Houses Of Love met Google deelt op enig moment buiten de EU worden opgeslagen. Google heeft zich gecommitteerd aan het EU-US Privacy Shield.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer Houses Of Love verandert, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn.

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten: a) uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen, b) inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben, c) het laten corrigeren van fouten, d) het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens, e) intrekken van toestemming, f) bezwaar maken tegen een bepaald gebruik.

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen. Het kan daarom zijn dat we om extra bevestiging van je identiteit vragen, bijvoorbeeld een kopie van je identiteitsbewijs, of een bevestiging vanaf het e-mailadres waarmee je op Houses Of Love ingeschreven staat.

Klacht indienen

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

Houses Of Love
Kuinrestraat 27
3826 AE Amersfoort
info@housesoflove.org